Termékek

 

 

Biola Biokozmetikai Kft.

 

 

A Biola egyedülálló a magyar gyártók között, így Magyarország első BIOKONTROLL Nonprofit Kft (HU-ÖKO-01) által tanúsított arc és testápolási biokozmetikum termékcsaládjának gyártója.

 

A Biola Biokozmetikai Kft. több termékcsaládot gyárt, a különböző igényekre szabva:

 

A Biola és az Everyoung termékek minősített biokozmetikumok, ezen termékek összetevői, a magyar előírások szigorúsága miatt, több mint 95% ökológiai termesztésből származó növényi alapanyagot tartalmaznak, illetve fürdőkészítmények esetében több mint 70% az ökológiai összetevők aránya. Ezen felül az Everyoung termékek magas arányban tartalmaznak biodinamikus összetevőket is.

 

A Naturissimo és a Natural Skin Care termékek összetevőit a natúrkozmetikumokra vonatkozó ajánlások alapján válogatják. A Natural Skin Care márkát kifejezetten babák és kismamák igényeire fejlesztették ki.

 

A Dr. Ganolife bio és natúrkozmetikumok jótékony hatású Ganoderma lucidum gomba kivonatot tartalmaznak.

 

 

 

 


Olivia Natural

 

Budapesten található műhelyünkben minden Olivia Natural márkával fémjelzett termék egyedi, kézműves „alkotásként” jön létre nap mint nap,melyben családtagjaink és munkatársaink lelkes és odaadó munkával, szívvel-lélekkel vesznek részt. Mindannyian a kezdetektől fogva óriási lelkesedéssel és szenvedéllyel végezzük küldetésünket, melynek célja, hogy minél több ember alkalmazza a természet erejét a bőrápolásban is.

Termékeink egytől egyig 100%-ig természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus színező- és illatanyagokat. Alapanyagaink mind élelmiszer minősítéssel rendelkeznek, és néhány esetben ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból is származnak. Néhány termékünk díszítéséhez a Nagymamánk által vegyszermentesen termesztett növények szárított szirmait használjuk fel. Számos termékünk fő összetevője, a shea vaj és kakaóvaj egyaránt fair trade gazdálkodásból származik.

Nem végzünk állatkísérleteket.

Termékeinket ajánljuk mindazoknak, akik figyelni szeretnének testük-lelkük egészségére és szeretnék bőrüket olyan kozmetikumokkal ápolni, amelyek természetes és hatékony bőrápoló hatóanyagokkal vannak tele. Legfőbb célunk az értékteremtés és szeretnénk, ha termékeinkkel a természetes és egészséges életre hívnánk fel a figyelmet, és hozzájárulnánk az emberek boldogságabb életéhez. 

Vigyázz Te is a saját, illetve szeretteid bőrének egészségére! Fedezd fel újra a népi gyógyászatban már régen használt gyógynövényeket és élj a bennük rejlő lehetőségekkel, egészségesebben!

 

 

© 2014 www.becsiszalon.hu | Powered by ForWeb honlapkészítés